Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Image Alt
Proiectele spun totul

Despre noi

Eforturile echipei Avalon genereaza intodeauna un rezultat formidabil. Ne propunem sa livram calitate chiar si acolo unde pare dificil. Vedem lucrurile dintr-o perspectiva diferita si suntem pregatiti sa oferim tot ce e mai bun pentru clientii nostri.

Ne Reprezinta

Serviciile oferite

Descopera Serviciile

Brandurile Partenere

Descopera Brandurile

Proiectele Executate

Descopera proiectele

Valorile Avalon

Descopera Valorile

Sinonim cu calitatea

Suntem o companie romaneasca ce intermediaza achizitionarea de materiale de constructii, o divizie tehnica cu rolul de a furniza solutii complete si complexe atat pentru dezvoltatori imobiliari, firme din domeniul constructiilor, cat si pentru clientii finali cumparatori de locuinte noi.

Furnizam materiale de la unii dintre cei mai buni producatori existenti in piata si le livram cu seriozitate catre dezvoltatorii imobiliari si alti clienti din zona de constructii. Ne adaptam in permanenta nevoilor clientilor nostri, pentru a oferi cele mai bune solutii de constructii, dar si prin servicii conexe dedicate domeniului dezvoltarii imobiliare si a constructiilor.

Pretul competitiv pe piata produselor destinate constructiilor si oferta de servicii personalizate complexe oferite clientilor, ne asigura parteneriate de succes cu marile proiecte rezidentiale din Capitala. Materialele de constructii, serviciile noastre dedicate si integrate reprezinta promisiunea calitatii si solutiile ideale pentru toate necesitatile clientilor nostri.

Calitatea produselor si serviciilor noastre incepe de la oamenii si companiile de renume, cu care colaboram, si se termina cu proiectele de exceptie pe care le facem impreuna.

Catalin Grigore
General Manager
sudrezidential.ro

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY

In vara anului 2019 a fost infiintata o noua companie din grupul Sud Rezidential si anume AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY (www.avalonromania.ro), mai exact o Devizie Tehnica cu rolul de a furniza solutii complete si complexe atat pentru dezvoltatorii imobiliari, firme din domeniul constructiilor, cat si pentru clientii finali cumparatori de locuinte noi.

Inca de la infiintare SudRezidential.ro a aplicat in mod constant principiul ,,One Stop Shop” pentru toate ansamblurile imobiliare din portofoliul sau, motiv pentru care si-a castigat renumele de ,,principalul promotor imobiliar al Zonei de Sud”, actionand ca un motor de dezvoltare imobiliara si economica pentru intreaga zona de sud a Capitalei.

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY completeaza intr-un mod ideal grupul de companii Sud Rezidential, deoarece asigura si pune la dispozitia clientilor finali sau a dezvoltatorilor imobiliari, materialele necesare finisarii apartamentelor nou construite la cele mai inalte standarde de calitate si cu un raport pret-calitate de exceptie.

Desi este o companie nou-infiintata, AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY are incheiate la acest moment, parteneriate cu cei mai de renume producatori din domeniul materialelor de constructii, precum: Kai Group, Marazii Tile&Stone, Keros, Cesarom, Baumit, Knauf, Rockwool, Isomat, Duraziv, Baumit, Wienerberger, Brikston, Siniat, Holcim, Semmelrock, Forma Vita, Sanotechnik, Cersanit, Bella Casa si multi alti producatori de renume. De asemenea, AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este reprezentant exclusiv pentru Avalon Industry JSC in ceea ce priveste livrarea produselor de thermosystem si nu numai.

Obiectivul nostru principal este acela de a oferi servicii si produse de o calitate superioara pe care atat dezvoltatorii imobiliari, cat si clientii finali, le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale.

Timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, conceptul AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este acela de a da posibilitatea tuturor persoanelor interesate de a-si alege, dintr-un singur loc, toate materialele necesare construirii si amenajarii imobilelor nou construite sau proiectelor care necesita renovare.

La acest moment din Grupul Sud Rezidential fac parte:

  • Sud Rezidential Real Estate (www.sudrezidential.ro) – promotor imobiliar, care are in portofoliu aproximativ 100 de proiecte imobiliare in toata zona de Sud a Capitalie cu un numar aproximativ de 8000 de apartamente noi puse in vanzare, in diferite stadii de proiect si executie. Dintre aceste proiecte cel mai mare si important proiect este Metalurgiei Park Residence, declarat drept ,,cel mai ambitios proiect imobiliar din Romania”. Premiat in fiecare an pentru excelenta in activitate, Sud Rezidential a devenit un reper in domeniul imobiliar din sudul Capitalei si nu numai.
  • Sud Rezidential Broker (www.credit24h.ro) – este Divizia Financiara din Grupul Sud Rezidential. La acest moment, parteneriatele incheiate cu majoritatea bancilor importante din Romania, dau posibilitatea de a oferi solutii de creditare in cel mai scurt timp posibil clientilor cumparatori interesati de achizitia unul apartament sau alte tipuri de credite.
  • De asemenea, in anul 2011 Sud Rezidential a infiintat impreuna cu o serie de dezvoltatori imobiliari Asociatia Dezvoltatorilor Imobiliari din Romania – Urbanis (adiru.ro) prescurtat ADIRU, considerata drept cea mare asociatie de profil din Romania, avand un numar de aproximativ 100 de membrii dezvoltatori imobiliari din Romania.

AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY completeaza acum multitudinea de servicii oferite de grupul nostru. Aflati de 10 ani in slujba pietei imobiliare, echipa Sudrezidential.ro poate oferi acum servicii complete in acest domeniu si solutii personalizate indiferent de tipul de proiect din domeniul imobiliar.

Ne-am adaptat în permanenţă nevoilor clienţilor noştri, pentru a oferi cele mai bune soluţii în materie de produse şi materiale de construcţii, dar şi prin servicii conexe dedicate domeniului dezvoltarii imobiliare si a construcţiilor. Preţul competitiv pe piaţa produselor destinate construcţiilor şi oferta de servicii personalizate complexe oferite clienţilor, ne-au asigurat deja parteneriate de succes cu marile proiecte rezidentiale din Capitala. Materialele de construcţii, serviciile noastre dedicate si integrate reprezintă promisiunea calităţii şi soluţiile ideale pentru toate necesităţile clienţilor noştri.

Utilizam tehnologii de ultima ora si expertiza celor mai buni specialisti din domeniu, solutii moderne, cu specificatii perfect adaptate cerintelor  de mediu si clima, conform normelor din domeniul constructiilor din tara noastra.

Calitatea produselor si serviciilor noastre incepe de la oamenii si companiile de renume, cu care colaboram, si se termina cu proiectele de exceptie pe care le facem impreuna.

 

ECHIPA AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY

Citeste mai mult
x