Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Image Alt
Calitatea conteaza!

Materiale Avalon

Cea mai vasta gama de materiale de constructii

Misiunea noastra este de a oferi produse de inalta calitate, durabile si cu caracteristici tehnice conform standardelor europene. De aceea, Avalon Romania Building Industry isi dezvolta in mod constant tehnologiile de productie, isi largeste continuu portofoliul de produse si investeste in oamenii angrenati in intregul proces.

Satisfacem nevoile tuturor clientilor nostri, punandu-le la dispozitie o oferta completa de produse din sectorul constructiilor. Am promis sa utilizam cele mai bune materii prime si sa angajam doar personal de inalta calificare, astfel incat sa putem oferi in permanența cele mai bune produse posibile.

Materiale rezistente pentru structuri trainice. Descopera-le acum!

Finisaje de cea mai buna calitate pentru proiectele tale!

Decoreaza interioarele asa cum ai visat. Calitate de top si aspect de vis!

Avalon reuneste cel mai divers catalog de obiecte sanitare pentru baia ta!

O solutie personalizata pentru fiecare incapere din proiectul tau!

Construite cu materiale furnizate de Avalon

Gama de materiale de inalta calitate, recomandate de Avalon a stat la baza tuturor priectelor rezidentiale dezvoltate de partenerii nostri. Descoperiti cum au fost integrate cu succes in fiecare dintre ele!

x