Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
a
CAZI, WC-URI, CABINE DE DUS

Obiecte sanitare

Avalon reuneste cel mai divers catalog de obiecte sanitare pentru baia ta!

Instalatiile sanitare sunt o dovada a progresului si a inovatiei in casele moderne. Noile tehnologii denota importanta pe care o acordam tot mai mult igienei, curateniei si confortului din viata noastra. Tinem foarte mult la aceste componente, de aceea ne ghidam intotdeauna clientii spre produsele ideale pe care le cauta, pe care la gasim fara exceptie in portofoliul nostru de produse.

Indiferent de spatiile alocate toaletelor, vom gasi intotdeauna obiectele sanitare care sa se potriveasca in fiecare context. Cazi sau cabine de dus, chiuvete de diferite dimensiuni si orice alte produse din lumea instalatiilor sanitare pot fi gasite mereu la Avalon.

x