Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
a
AI DE UNDE SA ALEGI

Parchet și uși

O solutie personalizata pentru fiecare incapere din proiectul tau!

Prima impresie a unui cumparator se formeaza inca de la intrare. De aceea, usile trebuie sa fie foarte bine alese. Criteriile principale sunt materialele, sistemul de inchidere, dar si design-ul. La Avalon avem o multime de variante care le imbina pe toate cu succes. Fie ca vorbim de usi de interior sau de exterior, acoperim toate necesitatile pentru orice parteneriat.

Clientii sunt intotdeauna multumiti de produsele noastre, de aceea ne extindem permanent portofoliul de produse, de parteneri si de clienti. Cei care ne-au solicitat initial doar oferte pentru usi, au ajuns sa se bucure si de un parchet de calitate pe care l-au folosit ulterior in sute de apartamente. Iar viitorul arata bine pentru industria de constructii, pentru ca zeci de proiecte continua sa aleaga produsele de calitate de la Avalon.

x