Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
a
FIER, CARAMIDA, BCA, CIMENT

Structura

Materiale rezistente pentru structuri trainice. Descopera-le acum!

Toate constructiile sanatoase incep de la structura. Cei care inteleg importanta unei structuri solide stiu ca materialele folosite nu pot fi decat de cea mai buna calitate. La Avalon nu facem niciun compromis, toate brandurile partenere au fost alese pe criterii foarte bine stabilite, pentru a le oferi clientilor nostri mai multe optiuni, cu garantia ca nu exista alegere gresita.

De la structuri de fier, caramida, BCA sau ciment, produsele noastre au ajutat la construirea a zeci de ansambluri imobiliare, iar alte cateva zeci urmeaza sa se bucure de aceeasi calitate. Rezultatele au fost de fiecare data aceleasi: o constructie puternica, sigura, care sa le ofere dezvoltatorilor satisfactia unei lucrari bine realizate.

x