Quick contact info

Introducing a truly professional WordPress theme built to last! We developed Wilmër for all construction & architecture sites.

icon_widget_image Monday-Friday: 9am to 5pm; Satuday: 10ap to 2pm icon_widget_image 7300-7398 Colonial Rd, Brooklyn, NY 11209, USA icon_widget_image + (123) 1234-567-8900 + (123) 1234-567-8901 icon_widget_image wilmer@mikadothemes.com wilmer2@mikadothemes.com
Image Alt
CREDEM IN CALITATE

Valorile Avalon

Am selectat cu atentie toate produsele, astfel portofoliul nostru detine cele mai bune materiale din piata. Colaboram cu companii care respecta cele mai inalte standarde de calitate conform normelor Europene in vigoare” Credem in calitate si sustenabilitate!

Lumea este intr-o continua schimbare, iar domeniul constructiilor se schimba odata cu lumea. Am inteles acest lucru si ca o consecinta, suntem cu un pas inainte, pentru a intelege factorii principali care aduc schimbarea, pentru a ne putea adapta usor si pentru a ramane pe piata. Abilitatea de a ne adapta ne face sa avem o abordare competitiva si pragmatica in tot ceea ce facem.

Vrem sa fim primii. Nu doar in vanzari, dar si in descoperirea noilor oportunitati ale pietei.Prin reactiile noastre si prin capacitatea de adaptare, reusim sa depasim obstacolele din calea noastra, fie marketing sau de natura legislativa. Facem fata tuturor provocarilor – indiferent de marimea si locatia proiectului. Folosind solutii flexibile, ne asiguram ca partenerii nostri se pot baza pe noi.

Calitate bazata pe

a
a

Valori

Profesionalism

Te poti baza oricand pe echipa noastra, pentru ca fiecare este expert in aria lui. Ne place ceea ce facem si suntem dornici sa ne ajutam clientii sa reuseasca. Suntem o sursa de inspiratie pentru ceilalti. Ne depasim limitele. Suntem mandri sa lucram la Avalon Romania Buliding Industry, inconjurati de oameni care gandesc la fel ca noi si le inspiram celor din jur sentimentul de pasiune si implicare.

a
a

Valori

Promptitudine

Stim cat de mult costa o zi sau chiar o ora de intarzieri. Materialele noastre ajung la tine exact atunci cand am stabilit. In relatia cu clientii, avem in vedere simplitatea si confortul. Suntem foarte atenti la modul in care ne executam sarcinile. Incercam in mod constant sa reducem complexitatea si sa simplificam lucrurile. Lucram eficient si nu irosim resurse.

a
a

Valori

Progres

Trendurile se schimba, apar nevoi noi, dar calitatea de top va fi mereu in portofoliul nostru, chiar si peste ani. Utilizam tehnologii de ultima ora si expertiza celor mai buni specialisti din domeniu, solutii moderne, cu specificatii perfect adaptate cerintelor de mediu si clima, conform normelor din domeniul constructiilor din tara noastra.

a
a

Valori

Dedicare

Ne straduim sa oferim in fiecare moment cele mai bune servicii si produse pentru fiecare client. Misiunea noastra este aceea de a multumi clientul prin proactivitatea cu care anticipam si abordam nevoile clientilor, prin transparenta catre clienti si increderea pe care acestia o au in noi, cu un simt al responsabilitatii deosebit si un model economic competitiv.

a

CONCEPT AVALON

Timpul a devenit o resursa din ce in ce mai rara si, de aceea, conceptul AVALON ROMANIA BUILDING INDUSTRY este acela de a da posibilitatea tuturor persoanelor interesate de a-si alege, dintr-un singur loc, toate materialele necesare construirii si amenajarii imobilelor nou construite sau proiectelor care necesita renovare.
Obiectivul nostru principal este acela de a oferi servicii si produse de o calitate superioara pe care atat dezvoltatorii imobiliari, cat si clientii finali, le pot achizitiona rapid si fara drumuri inutile la furnizorii clasici de materiale.

x